Social media laten onderhouden.

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Wat houdt Social media laten onderhouden in?

In de hedendaagse wereld is het bij ondenkbaar voor een bedrijf om geen “online presence” te hebben. Mogelijke voorbeelden zijn Facebook, Instagram of Snapchat. Ieder platform is gericht op een andere doelgroep.

Iedereen weet wel hoe social media in zijn werk gaat, het is een krachtige tool voor het trekken van publiciteit en klanten. Maar om social media goed te gebruiken moet je gebruik maken van visuele media, ofwel foto’s en video’s. Je wilt natuurlijk niet lange blokken tekst op je feed plaatsen omdat mensen de tijd niet zullen nemen deze te lezen. De informatie kan dus het beste worden verwerkt in mooie plaatjes van je bedrijf.

Daarom biedt Clickvangers aan om dit voor je te doen, je levert ons de informatie die je online wilt zetten. En wij zetten deze informatie in een mooi jasje en passen hem aan voor ieder apart platform. Zo komt de boodschap veel beter over.

Heb je nog geen social media? Dan helpt Clickvangers je met het opzetten daarvan zonder extra kosten!

Voor wie is deze service handig?

Deze service is vooral handig voor bedrijven die graag meer tijd in het bedrijf zelf willen besteden maar niet uren bezig willen zijn met promotie, en het leren gebruiken van programma’s zoals photoshop.

Wat heeft u nodig?

Alles wat je nodig hebt is te vinden bij Clickvangers, zo bieden wij ook video’s en foto’s aan die we kunnen gebruiken om je social media op te fleuren en actief te houden.

Daarbovenop helpen we je met het opzetten van social media accounts als dit nodig is.

Je kunt er dan voor kiezen om ons toegang te verlenen tot de pagina door ons mede eigenaar te maken, maar je kunt er ook voor kiezen het uploaden van de door ons gemaakte materiaal zelf te doen.

Het bijhouden van berichten en communicatie met volgers blijft geheel in je controle zodat je de vruchten van je harde werk kunt plukken!

Hoe zit het met de kosten?

We raden aan iedere week minimaal 1 post op het internet te zetten om ervoor te zorgen dat je volgers aantal stijgt.

Zou je gebruik willen maken van onze service dan horen wij dit graag, Wij rekenen dan jaarlijkse kosten  van 1000 euro excl. waarbij u recht heeft op 4 posts per maand die wij voor u in elkaar zullen zetten, posten op meerde platforms en aanpassen per platform zodat je de perfecte uitstraling krijgt.

Daarbovenop kunt u ervoor kiezen om uw post te laten promoten door bijvoorbeeld facebook. Dit is optioneel en u kunt hier zelf per post voor kiezen of u dit waard vindt.