Video laten maken in Maastricht.

Of het nu gaat om product video’s, event video’s of een heel gek idee dat je graag in beeld wilt zetten. Clickvangers is klaar voor iedere video opdracht in Maastricht met vele jaren ervaring en een frisse blik.

Video is het specialisatiegebied van Ivo en Guus. Vrijwel alles is mogelijk als je met ons werkt! We weten precies wat je nodig hebt dus je kunt meteen kiezen uit een van onze standaardplannen die iets sneller en voordeliger te produceren zijn, maar toch de Clickvangers shine behouden.

Maatwerk leveren we ook met liefde dus neem vooral contact met ons op als je plannen niet helemaal met de standaardopties overeenkomen.

Concept video

Voor ons is een video een kunstwerk.

We beginnen ons traject met een brainstorm sessie, waarin we methodiek aan de slag gaan met onze ervaring en ideeën om tot een geweldig concept te komen. Dat concept leggen we u voor waarna we het tot een realiteit gaan verwerken.

Natuurlijk is iedere video anders, bij de ene video moeten er props gemaakt worden, bij een andere is een drone nodig, en bij weer een andere zijn visual effects belangrijk. Hoe dan ook, wij maken een video die bij uw bedrijf past! 

OFFERTE

GRATIS

Heb je een op maat gemaakte video nodig? Neem snel contact met ons op!

Video essential pakketten

Naast onze maatgemaakte videos leveren we ook essential videos.

Het gaat dan om een korte “documenting style” video, een video waarbij wij met de camera het traject van uw product afgaan. Dit kan bijvoorbeeld een lekker stukje vlees zijn die we dan filmen van begin tot eind.

Dat levert dan nogsteeds een top video maar er zit dan veel minder tijd in het plannen bedenken en nabewerken van de video, daarom kunnen we deze soort video voordelig aanbieden!

*alle prijzen excl. btw

30 seconde doc style

€350,-

Voorbeelden: Food Video, product assembly video of andere video’s waar wij het maakproces kunnen volgen inclusief muziek

Talking Head

€400,-

Heb je een korte boodschap die je mooi vorm wilt geven? Dan is de talking head precies wat je nodig hebt. inclusief B-Roll en achtergrondmuziek

Aftermovie

€500,-

Concert, bedrijfsuitje of een geweldige trouwvideo. Een aftermovie die alles mooi samenvat in een video van 1-2 minuten.

De videos waar onze klanten (en wij) het meest trots op zijn!

Video productie in Maastricht.

Domino’s 0:42

Toen Domino’s weer open kon in de zomer hebben we een spotje gemaakt voor op instagram in het bekende 1080×1080 formaat.

Café In Den Ouden Vogelstruys 0:34

Een heerlijke food video geproduceerd voor Café In Den Ouden Vogelstruys

Ziesjoem | Horeca is weer trök konzèr! 39:22

De horeca mocht weer open. Samen met Ziesjoem hebben we dat gevierd!