Video laten maken in Maastricht.

Of het nu gaat om product video’s, event video’s of een heel gek idee dat je graag in beeld wilt zetten. Clickvangers is klaar voor iedere video opdracht met vele jaren ervaring maar toch een frisse blik.

Video is ons specialisatiegebied . Vrijwel alles is mogelijk als je met ons werkt!

Iedere klus voor ons is maatwerk en we geven het al onze aandacht, dus neem vooral contact met ons als je een idee naar werkelijkheid wilt brengen!

Concept video

Voor ons is een video een kunstwerk.

We beginnen ons traject met een brainstorm sessie, waarin we methodiek aan de slag gaan met onze ervaring en ideeën om tot een geweldig concept te komen. Dat concept leggen we u voor waarna we het tot een realiteit gaan verwerken.

Natuurlijk is iedere video anders, bij de ene video moeten er props gemaakt worden, bij een andere is een drone nodig, en bij weer een andere zijn visual effects belangrijk. Hoe dan ook, wij maken een video die bij uw bedrijf past! 

OFFERTE

GRATIS

Heb je een op maat gemaakte video nodig? Neem snel contact met ons op!

De videos waar onze klanten (en wij) het meest trots op zijn!

Video productie in Maastricht.

SoapBox Brandweer Challenge 2:05

SoapBox is een geweldig initiatief of studenten en bedrijven met elkaar te verbinden om oplossingen voor de toekomst te bedenken.

Café In Den Ouden Vogelstruys 0:34

Een heerlijke food video geproduceerd voor Café In Den Ouden Vogelstruys

SoapBox Politie Challenge 2:18

SoapBox is een geweldig initiatief of studenten en bedrijven met elkaar te verbinden om oplossingen voor de toekomst te bedenken.

Domino’s 0:42

Toen Domino’s weer open kon in de zomer hebben we een spotje gemaakt voor op instagram in het bekende 1080×1080 formaat.

Chalet Bergrust 0:58

Een heerlijke food video geproduceerd voor Chalet Bergrust met drone beelden

Ziesjoem | Horeca is weer trök konzèr! 39:22

De horeca mocht weer open. Samen met Ziesjoem hebben we dat gevierd!