Video laten maken in Maastricht.

Of je nu een schitterende productvideo wilt, de dynamiek van een evenement wilt vastleggen, of een uniek, creatief idee hebt dat je in beeld wilt brengen, bij Clickvangers staan we voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring en een altijd frisse, vernieuwende blik zetten we jouw visie om in boeiende video’s die precies passen bij wat jij voor ogen hebt.

Bij ons is bijna alles mogelijk! Elk project krijgt onze volle, persoonlijke aandacht en is volledig op maat gemaakt. Heb je een idee dat je tot leven wilt brengen? Neem contact op en laten we samen jouw visie realiseren!

Concept video

Voor ons is een video een kunstwerk.

We beginnen ons traject met een brainstorm sessie, waarin we methodiek aan de slag gaan met onze ervaring en ideeën om tot een geweldig concept te komen. Dat concept leggen we u voor waarna we het tot een realiteit gaan verwerken.

Natuurlijk is iedere video anders, bij de ene video moeten er props gemaakt worden, bij een andere is een drone nodig, en bij weer een andere zijn visual effects belangrijk. Hoe dan ook, wij maken een video die bij uw bedrijf past! 

OFFERTE

GRATIS

Op zoek naar een video die perfect aansluit bij jouw behoeften? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte creatie!

Portfolio

Video producties.

SoapBox Brandweer Challenge 2:05

SoapBox is een geweldig initiatief of studenten en bedrijven met elkaar te verbinden om oplossingen voor de toekomst te bedenken.

Café In Den Ouden Vogelstruys 0:34

Een heerlijke food video geproduceerd voor Café In Den Ouden Vogelstruys

SoapBox Politie Challenge 2:18

SoapBox is een geweldig initiatief of studenten en bedrijven met elkaar te verbinden om oplossingen voor de toekomst te bedenken.

Domino’s 0:42

Toen Domino’s weer open kon in de zomer hebben we een spotje gemaakt voor op instagram in het bekende 1080×1080 formaat.

Chalet Bergrust 0:58

Een heerlijke food video geproduceerd voor Chalet Bergrust met drone beelden

Ziesjoem | Horeca is weer trök konzèr! 39:22

De horeca mocht weer open. Samen met Ziesjoem hebben we dat gevierd!